Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

Alle nyheter

Nyheter

Invitasjon til Sponsorer og Utstillere

26. – 28. august 2019
Lillehammer
-
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet.

mulighet til å delta som unik hovedsponsor, en av få sponsorer eller som utstiller.

Det er første gang vi arrangerer Sikkerhetsfestivalen og det vil bli store muligheter for hovedsponsor, sponsorer og utstillere til å være med å sette preg på festivalen. Vi oppfordrer dere til å planlegge med fokus på hvordan deltakerne kan få mest mulig ut av sitt besøk hos dere.  Det er også mulig å få til en underholdende opplevelse, gode debatter eller bidra med en kaffebar, foodtruck eller lignende.

Arrangør vil sette opp et spennende utstillerområde som vil være attraktivt for festivalens deltakere, både med tanke på mingling og nettverksbygging og muligheten til å interagere med ulike samarbeidspartnere og leverandører.

Stortorvet er Lillehammers hjerte og her vil deltakerne samles for kaffe, lunsj og festivalkveld. En nøkkel til suksess er festivalingredienser som boder og kafeer, benker og telt i og rundt sentrum.

info, sponsorISF Servicesponsor