Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

Alle nyheter

Nyheter

Hackekonkurranse og Etisk Hacking kurs på Sikkerhetsfestivalen

På Sikkerhetsfestivalen er det et stort program med mye variert innhold. Vi er så heldige at mange har lyst til å bidra som har ført til et helt fenomenalt program! 

Fra Universitetet i Oslo stiller UiO-CTF opp og  arrangerer en hackekonkurranse (CtF – Capture the Flag) for oss. Det er plass til inntil 80 deltakere, så her blir det stor konkurranse og veldig spennende å se hvem som vinner. 

Slike konkurranser ønsker vi at flest mulig skal kunne delta på. Derfor er det lagt opp til et kurs (Etisk Hacking Intro) i forkant av selve konkurransen. På kurset vil man gå gjennom basiskunnskap for å senke terskelen slik at enda flere kan bli med på selve konkurransen.

Måtte beste hacker vinne! 

Se video for en hilsen fra UiO-CTF som arrangerer kurset og konkurransen!

ISF Service