Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

Alle nyheter

Nyheter

Konkurranse under NSMs spor på Sikkerhetsfestivalen 2019

 
Screenshot 2019-08-26 at 14.40.42.png
 
 

I forbindelse med Sikkerhetsfestivalen 2019 lanserer Nasjonal sikkerhetsmyndighet en konkurranse. Selv om konkurransen er åpen for alle, vil det være en fordel å følge NSM sitt spor på tirsdag under festivalen ekstra nøye. Svarer du riktig på spørsmålene under er du med i trekningen av et av tre gavekort på 500 kroner, i tillegg til at det trekkes en vinner av en eksklusiv omvisning på Nasjonalt cybersikkerhetssenter, der du kan ta med deg inntil 10 personer.

For å delta i konkurransen, svar på spørsmålene nedenfor, enten i et dokument eller i en epost, og send svarene til ikt-radgivning@nsm.no.

Svarfrist er fredag 30. august kl. 13:37. Vinnerne blir kontaktet.

 
ISF Service