Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

Alle nyheter

Nyheter

Velkommen til Sikkerhetsfestivalen dag 2!

 
SFbanner.png
 
 

Lunsjforedrag
Lunsj, samt kaffe og drikke kan hentes i utstillerteltet fra kl 13. Dette kan nytes i teltet eller i Kinoen sal 2 med foredraget til Jørgen Dyrhaug som starter kl. 13:30. Det blir også en matstatsjon utenfor kinoen for de som ønsker rask tilgang til lunsjforedragene.

Det blir også holdt et foredrag av Marie Moe på Kommunestyresalen.

Sponsore
Vi oppfordrer alle til å besøke våre sponsorer og utstillere i utstillerteltet i dag. Dere kan se hva de ulike utstillerne tilbyr på stands her, eller slå av en prat mens dere henter lunsj. Vår hovedsponsor Check Point har et eget lokale, samt mange spennende foredrag som de har et egen oversikt over. Agenda over hvor og når Check Point holder foredrag finner dere her

Det er også åpent i utstillerteltet etter siste foredrag, da blir det servert kaffe og noe lett å spise. Du kan også kjøpe forfriskninger i baren.  

Workshops
Vi ønsker at alle som deltar på workshops skal møte opp når det starter, ettersom det er innhold som bygger på hverandre. Det er et sammenhengende program, så det er derfor viktig å få med seg alle delene av workshopen.

Program 
Lance Spitzner holder et nytt foredrag i dag kl. 15:00 i kinoen sal 2.

Husk å se gjennom programmet og lag deg gjerne en plan på hvilke foredrag du skal på.

Det mest oppdaterte programmet finner du her.

NSM-konkurranse
NSM arrangerer en konkurranse under NSM sitt spor på Sikkerhetsfestivalen 2019, les mer om konkurransen her: NSM-konkurranse  

Tilbakemelding
For å forbedre oss til videre arrangementer ønsker vi at dere gir oss tilbakemeldinger. Hvis dere ikke har svart på spørreundersøkelsen for dag 1 som ble sendt ut til alle deltakere kl. 22:00 i går, setter vi pris på om dere gjør det, dere finner den også her. Det blir også sendt ut en evaluering i dag og i morgen på samme tidspunkt.

ISF medlemskap
Norsk Informasjonssikkerhetsfroum (ISF) er hovedarrangør til Sikkerhetsfestival 2019, her kan du lese mer om ISF: isf.no/om-isf 

Med medlemskap i ISF får dere tilgang til medlemsmøter og rabatterte priser på Sikkerhetsfestivalen, samt mye annet. Se info om medlemsskapet her.  

For å få med deg nyheter fra oss, vennligst meld deg inn i vårt nyhetsbrev på:isf.no/nyheter


 
ISF Service