Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

Alle nyheter

Nyheter

Berit Svendsen om sikkerhet som strategisk satsingsområde

 
BeritSvendsen.jpg

Berit Svendsen er kanskje mest kjent for sitt lange virke i Telenor hvor hun har innehatt en rekke stillinger siden 1980-tallet, fra forskning til arbeid i konsernets toppledelse. Etter sommeren i 2018 fikk Berit Svendsen ansvar for Vipps sin internasjonale satsing. Hun kommer til Sikkerhetsfestivalen for å dele erfaringer rundt hvordan er det er å arbeide med sikkerhet og risiko i virksomheter som er en del av nasjonal, kritisk infrastruktur.

Berit Svendsen er levende opptatt av teknologi, innovasjon og utvikling. I 2016 ble Berit kåret til en av Europas femti mest inspirerende kvinner i teknologiverden av Inspiring Fifty, og i 2017 og 2018 ble hun kåret til den mektigste kvinnen i norsk næringsliv av Kapital.

 
ISF Service