Sikkerhetsfestivalen 2019
Der norge samles for å snakke om sikkerhet

Alle nyheter

Nyheter

Posts in info
Invitasjon til Sponsorer og Utstillere

26. – 28. august 2019
Lillehammer
-
Der Norge samles for å snakke om digital sikkerhet.

mulighet til å delta som unik hovedsponsor, en av få sponsorer eller som utstiller.

Det er første gang vi arrangerer Sikkerhetsfestivalen og det vil bli store muligheter for hovedsponsor, sponsorer og utstillere til å være med å sette preg på festivalen. Vi oppfordrer dere til å planlegge med fokus på hvordan deltakerne kan få mest mulig ut av sitt besøk hos dere.  Det er også mulig å få til en underholdende opplevelse, gode debatter eller bidra med en kaffebar, foodtruck eller lignende.

Arrangør vil sette opp et spennende utstillerområde som vil være attraktivt for festivalens deltakere, både med tanke på mingling og nettverksbygging og muligheten til å interagere med ulike samarbeidspartnere og leverandører.

Stortorvet er Lillehammers hjerte og her vil deltakerne samles for kaffe, lunsj og festivalkveld. En nøkkel til suksess er festivalingredienser som boder og kafeer, benker og telt i og rundt sentrum.

info, sponsorISF Servicesponsor
ISF fyller 25 år!

ISF er 25 år i 2019 og inviterer samarbeidspartnere for å lage en Sikkerhetsfestival!

I tre hele dager i Lillehammer vil 1.000 deltakere bidra til å prege bymiljøet og sette den nasjonale agendaen for informasjonssikkerhet i Norge.  Sikkerhetsfestivalen arrangeres for første gang i 2019 og ambisjonen er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement, og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for ulike temaer innen cyber-, IKT- og informasjonssikkerhet.

Du kan høre internasjonale keynotes og gode erfaringsforedrag, delta i workshops og debatter, møte sikkerhetskolleger for faglig samtaler og sosiale treff. Utstillere og sponsorer vil bidra til økt aktivitet og faglig bredde på festivalen. 

Sikkerhetsfestivalen - der Norge samles for å snakke om digital sikkerhet.

infoISF Service25 år, info