Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

Stands

 
CheckpointFirkant-01.png

checkpoint

Check Point gleder seg til gode sikkerhetsdiskusjoner med nye og gamle kontakter. Vi håper på fint vær, så all isen vi har kjøpt får bein å gå på!

Av de som deltar på våre minisesjoner i Check Point rommet trekker vi 5 vinnere som hver får et gavekort på 500 kr hos XXL.

SopraFirkant-01.png

sopra steria

Har din virksomhet knekt den digitale koden? 
Kom innom vår stand for muligheten til å konkurrere om billetter til vinsmaking eller gavekort på workshop med våre sikkerhetsguruer! Der kan du blant andre møte våre foredragsholdere Jørgen Rørvik, som er over snittet interessert i sikkerhetsovervåkning, og Eirik Thormodsrud, som er vår ekspert på sikre applikasjoner og infrastruktur.

 Flere av våre sikkerhetsguruer er også tilgjengelige for litt kaffeslabberas om du tar turen innom vår sykkelbarista, som tilbyr deilig kaffe og andre varme drikker – velkommen!

PaloAltoFirkant-01.png

Paloalto networks

Lær mer om verdens mest disruptive sikkerhetsselskap.

Palo Alto Networks er den globale lederen for cybersikkerhet og foretrukket partner til å beskytte mer enn 85% av Fortune 100 selskapene. Vi hjelper våre kunder å møte nye sikkerhetsutfordringer med kontinuerlig innovasjon. Stikkord er kunstig intelligens, samhandling, stordata-analyse, automatisering og orkestrering. Vi leverer en åpen og integrert sikkerhetsplattform sammen med et stort økosystem av partnere. Vi er anerkjent for innovasjon, og mer enn 60 000 organisasjoner verden over drar nytte av vår innovasjonskraft daglig for å bekjempe nye og sofistikerte angrep

Kom innom vår stand i i festivalteltet for å høre hvordan du kan tilpasse markedets beste sikkerhetsløsninger for din organisasjon. Vi har etablert oss i med egen Camp på den sikre delen av Hvelvet under hele festivalen, her har vi ulike team om hvordan vi kan sikre deg, Security Operating Platform, Secure the Cloud og Secure the Future. Registrer deg for en adgangsbillett på vår stand, samt delta i vår konkurranse og trekningen av en Sonos høyttaler.

Junglemap

Velkommen til Junglemap sin stand for en prat og spennende nyheter som bidrar til mer sikkerhet – hele året rundt.

Få kunnskap om hvordan din virksomhet kan få økt bevisstgjøring og tilpassede sikkerhetsprosesser ut ifra behov og modenhet.

IBMFirkant-01.png


IBM

Vet du hvor du er og hvor du skal? IBM Security kan bidra til ditt sikkerhetsarbeid, både når det gjelder strategi og beredskap, samt tjenester og produkt. På vår stand kan du oppleve innsiden av ett SOC, bli med i «red-team vs blue-team» beer-pong og dart konkurranse – eller trekke deg litt tilbake med en hyggelig samtale i loungen vår. Snakk med oss om #IncidentResponse #SIEM #SOAR #DatabaseSikkerhet #GDPR #Strategy&Risk #Identity&AccessManagement

Basefarm

På Basefarms stand under sikkerhetsfestivalen kan du være med i konkurransen av Galaxy Earbuds/Apple AirPods (ditt valg)! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å stikke innom Willy Domaas og Bjørnar Simonsen på vår stand for å svare riktig på deres lille sikkerhetsspørsmål!

Accenture Security

Som en unik verdensomspennende kapasitet på området er Accenture Security brennende opptatt av Cyber Resilience. Kom innom for en sikkerhetsprat og ta en titt på demoer fra våre internasjonale innovasjoner innen flere av de viktigste sikkerhetsfeltene. Kanskje du også i år vil bryne deg på vårt analoge dirkesett? Fete premier og «bragging rights» tildeles de som bryter seg inn på 3. ledd på under ett minutt!


Crypho

Crypho er en norsk leverandør av kryptert og sikker kommunikasjon, både til privat og offentlig sektor. Velkommen innom standen vår for en prat om hvordan vi løser utfordringer knyttet til sikker kommunikasjon.

mnemonicNy-01.pngMnemonic

På mnemonic sin stand kan du snakke med våre sikkerhetseksperter, og lære om de siste truslene og trendene innen IT-sikkerhet. Du kan også få med deg siste utgave av vår Security Report 2019, samt delta i vår sikkerhetsquiz.

Buypass

Buypass har et viktig samfunnsoppdrag. Stikk innom vår stand for å høre om hvordan vi jobber for å forebygge kriminalitet på nett.


Everbridge

CRITICAL EVENT MANAGEMENT

Hold mennesker trygge og virksomheten i gang. Raskere.
Identifiser truslene raskt, og automatiser responsen for å unngå kostbare konsekvenser.
Besøk oss på stand #9

DevoteamFirkant-01.pngDevoteam

Velkommen til Devoteams stand for å bli kjent med et av Norges mest spennende og dynamiske konsulentselskap!

Våre konsulenter er engasjert i viktige prosjekter innen innovasjon,  forretningsutvikling, digital transformasjon, gjennomføringsledelse og informasjonssikkerhet,- både innen privat og offentlig sektor. Kom gjerne for å diskutere disse områdene med oss.

Og ikke glem å delta i vår quiz med mulighet for å vinne et par knallfine Bose hodetelefoner!Ciber experis

Experis Cybersecurity leverer helhetlige tjenester innen informasjonssikkerhet med et spesielt fokus på små- og mellomstore virksomheter. Besøk vår stand for å høre mer om hvordan vi kan bistå dere med å finne sikre, praktiske og gode løsninger som passer nettopp deres behov - slik at du kan ha fokus på din kjernevirksomhet. På vår stand kan du også teste om hjernen din er klar for digitaliseringen.

Lillehammer IT_hovedlogoKvadrat-01.png


lillehammer IT

Lillehammer IT er et nettverk bestående av 16 små og mellomstore bedrifter, alle lokalisert i Lillehammer og omegn. På standen får du møte representanter for noen av disse spennende bedriftene. Kom og ta en prat om mulighetene i Lillehammer, og bli overbevist om hvorfor du eller din bedrift bør være her.

CIM til nett( RGB).jpg
 

One voice

Effektiv og god krisehåndtering forutsetter korrekt informasjon og god oversikt over situasjonen. Dere skal ta raske beslutninger og sørge for at tiltakene kommuniseres raskt til folkene som skal utføre dem. Besøk oss for å se hvordan dette kan gjøres.


cltre

Measure & Improve security awareness, behaviour and culture


atea

Atea er totalleverandør av IT-løsninger med et spesielt fokus på IT-sikkerhet. På standen kan du møte lederen for Ateas sikkerhetssatsning, operativ leder for deres NSM godkjente IRT og representanter fra den landsdekkende Atea-Infosec-gruppen.

Atea har utviklet en verdifull sjekkliste for IT-sikkerhet, relevant for alle virksomheter. Hvordan står det egentlig til med sikkerheten hos dere? Ved å fylle inn sjekklisten blir du med på trekningen av en Harman/Kardon Onyx Studio 4 til en verdi av 3 990,-.

WatchcomFirkant-01.png

watchcom

Watchcom har siden 2004 bistått sine kunder med solid fagekspertise innen informasjonssikkerhet. Som en del av Combitech AB og Saab Group er Watchcom en del av Nordens største fagmiljø innen informasjonssikkerhet med over 230 sertifiserte konsulenter.

Watchcom er lidenskapelig opptatt av det faglige, og ønsker å overføre denne kunnskapen til andre. Derfor har Watchcom helt fra firmaets begynnelse gjennomført kursing og opplæring innen informasjonssikkerhet. Det tilbys både tekniske, personvern samt styring og ledelseskurs. Watchcom leverer også en hypermoderne og interaktiv treningsplattform, som gjør det mulig å gjennomføre avansert trening basert på Artificial Intelligence og Gamification. Kom innom vår stand nr. 14 for å teste treningsplattformen - og for å ta en prat med en av våre sikkerhetseksperter.

citrix

Citrix is a digital workspace platform that gives employees everything they need to be productive in one unified experience while arming IT with the visibility, simplicity, and security needed to enable and control it all.

Since 1989, Citrix has made it easier for people to access the applications and content they need to do their very best work – wherever and whenever work needs to get done. Today, more than 100 million users across 400,000 organizations – including 99% of the Fortune 500 – trust Citrix to power a better way to work.

We deliver: digital workspace, networking and security, and analytics technologies to help you.

DataEFirkant-01.png


data equipment

Trenger du å beskytte dine digitale forretningsverdier, men aner ikke hvor du skal starte? IKT-sikkerhet er nesten like komplisert som det er viktig. Likevel kan mangel på sikkerhet koste deg alt.

Kom innom standen vår for å høre hvordan man enkelt kan beskytte bedriften med intelligente sikkerhetstjenester. Intellisec gir deg best-of-breed sikkerhetsteknologi, og et komplett team av eksperter som administrerer den.

neupart

Neupart er spesialister på informasjonssikkerhet og compliance.
Våre løsninger – Secure ISMS og neupartOne – gjør det enklere å etterleve sikkerhetskrav og GDPR på en oversiktlig måte.

Besøk oss på stand #15 for å være med i trekningen av en årslisens på neupartOne (verdi kr 40.000,-), en iPad, m.m.univesitetet i oslo

Kom innom Universitetet i Oslo sin stand for å høre og prate om forskning og undervisning innen cybersikkerhet.

Som det fremste forskningsuniversitet i Norge ser UiO på cybersikkerhet som et av sine viktigste forskningsområder. Samarbeidspartnere er sentrale aktører innen cybersikkerhet i statlig og privat sektor, både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker alltid nye samarbeidspartnere velkommen.

UiO driver også utstrakt undervisning innen cybersikkerhet på alle nivåer, fra Bachelor og Master til etter- og videreutdanning. UiOs EVU-program innen IT Ledelse har bl.a. Ledelse av informasjonssikkerhet som eget tema. Vi tilbyr også opplæring i etisk hacking med en velutstyrt hacke-arena. Her på Sikkerhetsfestivalen kjører UiO et eget lynkurs i etisk hacking tirsdag kl.9:00-10:30 med etterfølgende CTF tirsdag kl.11:30-16:30 på Scandic Victoria.

Vi gleder oss til å prate med deg på UiO sin stand.sophos

Besøk oss på stand 16!

InfinigateFirkant-01.png


infinigate

Infinigate er Norges ledende distributør av IT-sikkerhetsløsninger. Vårt fokus er IT-sikkerhet – og kun det. I vår leverandørportefølje finner du de ledende selskapene i verden med de mest innovative teknologiene, og vi trener og hjelper norske IT-forhandlere hver dag med å støtte sine kunder i kampen mot IT-kriminalitet.

Kom innom for en prat om sikkerhetsløsninger, og om du er IT-forhandler og ønsker å satse mer på IT-sikkerhet så sees vi på vår stand!

dnb

DNB er et av Nordens største finansforetak, og vi har et betydelig sikkerhetsmiljø. Vi jobber for å bekjempe økonomisk kriminalitet og sikre en trygg, digital økonomi. Vi har en rekke person- og bedriftskunder i inn- og utland, og med våre betalings- og oppgjørsystemer ivaretar vi svært viktige samfunnsfunksjoner. Velkommen til vår stand for å høre hvordan vi jobber med sikkerhet.


sans

SANS is the most trusted and by far the largest source for information security training and security certification in the world.

Come and speak with our team at ISF to discuss how SANS training can support your cyber security strategy. Be sure to pick up one of our training catalogues, some of our world-famous posters and other exciting giveaways.

This year we are also delighted to welcome Lance Spitzner to ISF. Be sure to catch Lance’s talk “CISO: How to Understand, Manage and Measure Your Human Risk” on Monday 26th August at 14:00.