Sikkerhetsfestivalen
CFPImage.png

Alle nyheter

Nyheter

Sopra Steria er sponsor på Sikkerhetsfestivalen!

 

Sopra Steria er en av de sponsorer som vil bidra med å sette preg på Sikkerhetsfestivalen både faglig og sosialt. Se til at du slår av en prat med dem i det store utstillerteltet på Lillehammers storstue - Stortorget.

Sopra Steria har mer enn 150+ dedikerte sikkerhetsspesialister i Norge. Vi kan tilby et av landets desidert beste og største miljøer på sikkerhet, fra strategisk, taktisk og til operative sikkerhetsoppgaver.

Med stadig mer aktive og kompetente trusselaktører er det et økt behov for sikkerhet. Vi har faglig bredde, samtidig som vi har spisskompetanse innen områder som sikkerhetsovervåkning, hendelseshåndtering, personvern, risikostyring, sikkerhetsarkitektur, nettverk og applikasjonssikkerhet.

Sikkerhetsfeltet i Sopra Steria består av rådgivning, operasjonell sikkerhet og applikasjonssikkerhet. Dette utgjør vårt nordiske Cyber Security Centre. Våre konsulenter jobber døgnet rundt med sikkerhet for din virksomhet, i alle ledd og nivåer. Vi leverer en helhetlig tilnærming til sikkerhet gjennom det egenutviklede konseptet RightSecurity.

Ønsker du å vite mer og ta en prat om sikkerhet til bedriften din?

Ta kontakt via skjemaet under.

 
ISF Service