Sikkerhetsfestivalen
CFPImage.png

Alle nyheter

Nyheter

Invitasjon til sponsorer og utstillere for Sikkerhetsfestivalen 2023

 

Nå har vi gleden å informere om at det blir Sikkerhetsfestival i Lillehammer 28. - 30. august 2023!

For å få til en like stor succé som i 2022 er vi helt avhengig av samarbeid med et flertall sponsorer og utstillere. Påmeldingen for dette er nå åpnet.

Sikkerhetsfestivalen er en arena for erfaringsutveksling om sikkerhet for aktører innen samfunns- og næringsliv, akademia og politikk.

I løpet av tre hele dager i Lillehammer vil 1.000 deltakere bidra til å prege bymiljøet og sette den nasjonale agendaen for informasjonssikkerhet i Norge. Sikkerhetsfestivalen ble arrangert for første gang i 2019. Ambisjonen er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for ulike temaer innen cyber-, IKT- og informasjonssikkerhet.

Sponsorer og utstillere 

På Sikkerhetsfestivalen 2023 blir det mulighet til å delta som en av få sponsorer eller som utstiller. Sponsorene vil få mulighet til å være med å sette preg på festivalen. Vi oppfordrer dere til å planlegge med fokus på hvordan deltakerne kan få mest mulig ut av sitt besøk hos sponsorene. Det er også mulig å få til en underholdende opplevelse, gode debatter eller bidra med en kaffebar, foodtruck eller lignende. Sponsorer vil også ha mulighet å søke om å bli hovedsponsor.

Arrangør vil sette opp et spennende utstillerområde som vil være attraktivt for festivalens deltakere, både med tanke på mingling og nettverksbygging og muligheten til å interagere med ulike samarbeidspartnere og leverandører. 

Stortorget er Lillehammers hjerte og her vil deltakerne samles for kaffe, lunsj og festivalkveld. En nøkkel til suksess er festivalingredienser som boder og kafeer, benker og telt i og rundt sentrum. .

 
ISF Service