Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

10 - Monica Verma

Strategier og utfordringer ved flytting til skyen

 
MonicaVerma.jpg

Spor

Skytjenester / anskaffelser

Hvor?

Kinoen sal 5

NÅR?

Tirsdag, 09:00-09:30


 

Monica Verma, PwC

Om foredraget

Flytting til skyen kan være både klokt, spennende og skremmende. I mange organisasjoner ser vi et skifte mot skyen, ikke bare med hensyn til kostnader, skalerbarhet og tilgjengelighet, men også for å styrke sikkerheten, gi bedre styring og økt evne til automatisering. Imidlertid er det ikke slik at flytting nødvendigvis gir mer sikkerhet eller bedre styring.

Dette foredraget gir deg innsikt i strategier rundt flytting, de viktigste utfordringene vi ser organisasjoner står overfor i dag når de flytter til skyen krydret med noen viktige sikkerhetshensyn, samt 3R-prinsippet for bygge opp sikkerhet ved bruk av skytjenester.

Om foredragsholderen

Monica Verma leder Cloud, IoT og sikkerhetsarkitektur, samt er styremedlem i Cloud Security Alliance Norway. Hun har mer enn ti års erfaring innen informasjonssikkerhet, blant annet med rådgivning og ledelse innen informasjon og IT-sikkerhet fra ulike sektorer som økonomi, bank, helse og forsikring. 

Hvordan vi investerer i teknologi og digitalisering for å få et bedre liv og bærekraftig utvikling for mennesker verden over er, etter hennes mening, et av de viktigste områdene.