Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

12 - Kjersti Stathopoulou

Mennesket: trussel, mål eller løsning

 
12_Kjersti_Thrane_Stathopoulou.png

Spor

Sikkerhetskultur

Hvor?

Verdensteateret

NÅR?

Tirsdag, 09:00-09:30


 

Kjersti Stathopoulou, Associate Partner, IBM Nordic Security

Om foredraget

Mennesket blir ofte kalt det "svakeste ledd" eller "den største trusselen" når det gjelder cybersikkerhet. Men er vi det? Hvis jeg eller du blir utsatt for ett ondsinnet cyberangrep, er vi ikke da ett offer for en kriminell handling på lik linje som hvis noen stjeler lommeboka vår?

Er vi en trussel, ett mål eller er det vi som skal løse utfordringene med stadig økende kvalitet og omfang på angrepene mot det digitale samfunnet? Velkommen til en kulturprat rundt hva vi kan gjøre for å redusere risiko for oss selv, vår virksomhet og samfunnet vi lever i

Om foredragsholderen

Kjersti Stathopoulou har lang fartstid innen IT, sikkerhet og ledelse blant annet 11 år i Telenor Group hvor hun ledet arbeidet med forretningsutvikling for sikkerhet globalt. Kjersti jobber i dag med å bistå IBM sine kunder innenfor sikkerhetsstrategi og risikostyring. Hun er opptatt av hvordan vi kan endre sikkerhet fra en kostnad til ett forretningsfortrinn. Kjersti er sertifisert Security Leader av GIAC og brenner for å skape god sikkerhetskultur.