Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

62 - PaloAlto

Cortex XDR, neste steg for å sikre fremtiden!

 
GlennHaarseide.jpg

Spor

Sponsor

hvor?

Hvelvet

når?

Tirsdag, 14:30 - 15:00


 

Glenn Hårseide, Palo Alto

Om foredraget

Vi lever i en integrert verden, hvor tjenester utveksler informasjon mellom seg for å gi oss brukeren en bedre opplevelse. Hvor man før måtte taste inn kort-nr manuelt for å kjøpe noe, kan man nå bare bruke Vipps. Skal man registere en ny bil, så måtte man ned til Trafikkstasjonen å stå i kø, nå kan man signere med BankID på internett.
Men når det kommer til nettverk og endepunksikkerhet, så går vi ofte for vidt forskjellige leverandører uten integrasjon. Stikk i strid med hva som er fornuftig. For det som skjer på endepunktet, resulterer alltid i noe på nettverket også. Det er her Cortex XDR kommer inn, som den første løsningen som kan se konteksten fra nettverket, endepunkt og skyen!

Om foredragsholderen

Glenn Hårseide jobber som System Engineer i Palo Alto Networks.
Her har han ansvar for noen av Norges største bedrifter, og jobber med å hjelpe dem med å takle de nye problemstillingene som f.eks Sky migrering kan gi i forhold til sikkerhet.
Han har også en litt sær interesse rundt SSL-Dekryptering, da han mener dette er eneste måten å skaffe skikkelig visibiltet i ett nettverk!