Sikkerhetsfestivalen
Nasjonal møteplass for cybersikkerhet

89 - Cloud Security Alliance Norway

Sertifiseringskurs Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK)

 
Bjarte M. Østvold

spor

Skytjenester

Hvor?

Scandic Victoria kongressal 1

NÅR?

Onsdag, 09:00-16:00


 

Om kurset

Lær hvordan du utvikler et helhetlig sikkerhetsprogram for å ta i bruk skytjenester

Kurset avholdes på Lillehammer i forbindelse med Sikkerhetsfestivalen i samarbeid med Cloud Security Alliance (CSA). 

CCSK-kurset krever egen påmelding i tillegg til påmelding til festivalen! http://cloudsecurityalliance.no/ccsk

Hele kurset foregår foregår på engelsk.

Hva er CCSK v4?

Certificate of cloud security knowledge - CCSK er "The mother of all cloud computing security certifications", i følge CIO Magazine. CCSK er en individuell sertifisering. Innholdet ble nylig oppdatert til versjon 4, og inneholder nå de nyeste og mest relevante fagområdene, inkludert DevOps, big data og IoT. Cloud Security Alliance innehar den opprinnelige, leverandøruavhengige kunnskapsbasen innen skyssikkerhet utviklet av bransjen selv koordinert av Cloud Security Alliance. 

Hvorfor bør jeg ta dette kurset?

  • Bygg opp din kompetanse for å bidra i bedriftens strategiske bruk av skytjenester

  • Har du kompetansen fra praktisk erfaring; bekreft din kompetanse oppnådd gjennom erfaring i skyssikkerhet!

  • Dokumentèr dine tekniske kunnskaper, ferdigheter og evne til å effektivt utvikle et helhetlig sikkerhetsprogram for skytjenester i forhold til globalt aksepterte standarder

  • Skill deg fra andre kandidater for ansettelse i det raskt voksende sky-sikkerhetsmarkedet

  • Få tilgang til verdifulle karriere-ressurser, inkludert verktøy, nettverk og idèutveksling med kolleger

Hva lærer jeg?

Sertifiseringen dokumenterer at du har ferdigheter og kunnskaper for å sikre at skyttjenester implementeres og benyttes i organisasjonen din med nødvendige sikkerhetskontroller på plass. Dette inkluderer teknisk rammeverk såvel som rammeverk for ledelse og overordnet styring (governance).

Hvem bør ta kurset? 

Dette Cloud Security-kurset er rettet mot sikkerhetsfagfolk, IT-arkitekter, IT-ledere, de som er ansvarlige for teknisk risiko, styring og sikring, de som leverer skyløsninger og de som ønsker å øke sin kunnskap om sikkerhet tilknyttet skytjenester.

Det forventes at deltakerne har grunnleggende kunnskaper om sikkerhetsmekanismer som brannmurer, kryptering, sikker utvikling og identitetsadministrasjon.

CCSK-kurset krever egen påmelding i tillegg til påmelding til festivalen! http://cloudsecurityalliance.no/ccsk

Hele kurset foregår foregår på engelsk.

Om foredragsholderen

Peter HJ van Eijk har holdt en rekke kurs i Norge siste årene og er godt kjent med det norske markedet. Han utvikler og leverer sky treningsprogrammer for enkeltpersoner og organisasjoner som ønsker å utnytte det fulle potensialet med skytjenester. Han levert over 100 CCSK-kurs totalt, blant annet på Høstkonferansen 2018.

Han har jobbet for Deloitte Consulting, IT-leverandør EDS, internettleverandører, og ved University of Twente, hvor han tok sin doktorgrad i 1988. Han er også forfatter og blogger for ulike publikasjoner.

Han er styremedlem i Cloud Security Security Alliance Dutch Chapter.

Peter er en sertifisert trener for CSA Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) kurs og en rekke andre skytreningsprogrammer. Han er også sertifisert for opplæring av kursholdere for en rekke av disse. Han er forfatteren av CompTIA Cloud Essentials kurset, og en bidragsyter til mange andre kurs, inkludert CCSP.